Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

NIEUWSBRIEF

Graag de nieuwsbrief ontvangen van evenementen en koopzondagen van Aalten? Schrijf je nu in en ontvang ca 12 maal per jaar onze nieuwsbrief.


Alle velden die gemarkeerd zijn met
* een * zijn verplicht. .

E-mail   *

Naam   *

 
   
AaltenOranje

AaltenOrange
Königstag - 4. Mai Erinnerung - Veteranintag

Koningsdag donderdag 27 april 2017

Feest in Aalten! Vandaag is het Koningsdag! Dit jaar zijn er naast de Ballonnenwedstrijd en de spelletjes, aansluitend aan het ochtendprogramma, diverse Workshops, georganiseerd door verschillende bedrijven en verenigingen uit Aalten.

Traditiegetrouw worden op Koningsdag ’s morgens vroeg honderden ballonnen opgelaten door de Aaltense Kinderen. Dit jaar gesponsord door de Jumbo. Na afloop van de ballonnenwedstrijd volgt de Koningsloop voor kinderen en wanneer de laatste kinderen hebben gelopen, volgen direct de Workshops van Vieberink, AD’69 en Athos. Na drie rondes workshop starten de spelletjes en zijn tegelijk ook de Workshops van DanzArte en Hanami. Op de Markt is een kinderdisco en bij Café Schiller een kinderprogramma. Het belooft een leuke dag te worden, waar de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze gaan doen.
Op de Markt en bij de horeca in het centrum is livemuziek voor jong en oud.
’s Morgens spelen verschillende Muziekkorpsen op de Markt; bij Beth San en bij de Stegemanhof, waar na afloop gezellig een borrel kan worden gedronken bij de horeca van beide zorgcentra.

Diese Veranstaltungen im Zentrum von Aalten wurde möglich gemacht, insbesondere durch:

Interreg Deutschland NederlandInterreg Deutschland Nederland

EuregioEuregio

Stadtmarketing AaltenStadtmarketing Aalten